Благодаря Ви за подкрепата!

Йордан Иванов
2.12.2021
5.4.2023
Благодаря Ви за подкрепата!
Автор на статията
Йордан Иванов
Последвайте автора

Благодаря Ви и за доверието, което ми гласувахте отново с Вашата преференциална подкрепа за мен. Избран съм за народен представител.

МАТЕРИАЛ ЗА:
Йордан Иванов
СПОДЕЛЕТЕ

Скъпи пловдивчани, приятели,


Благодаря Ви, че подкрепихте обединението “Продължаваме промяната-Демократична България” на тези избори. Важно е да не се примиряваме и да не търгуваме свободата, съдбата и бъдещето си. Заедно ясно заявихме на 2 април, че Пловдив не гледа към миналото и е поел напред.  Признателни сме за всеки един глас, който получихме.


Благодаря Ви и за доверието, което ми гласувахте отново с Вашата преференциална подкрепа за мен. Избран съм за народен представител. Иска ми се да можех да застана пред всеки от Вас лично, за да потвърдя, че няма да предам това доверие и за момент. Нито едно дадено обещание към Вас няма да остане встрани, а врата ми винаги е отворена за Вас, Вашите проблеми и проблемите на града - както е било досега. Аз все така вярвам в принципа на представителността, затова и след конституирането на новото Народно събрание приемната за граждани ще Ви очаква отново.


Скъпи колеги, с които бяхме рамо до рамо в изборната битка - всеки от вас даде най-доброто от себе си за общата кауза в първата ни обща кампания. Благодаря за всеотдайността. Оттук нататък всички ни чака това, което обещахме - много работа за един по-добър европейски живот в България.


Без най-близкия екип, който работи неуморно, и без Вас, скъпи пловдивчани, нямаше да се справя. Благодаря!