Каня ви на среща-разговор с Георги Бърдаров: "Absolvo te". Войната днес в Европа и бъдещето на света"

Йордан Иванов
6.16.2022
12.6.2022
Каня ви на среща-разговор с Георги Бърдаров: "Absolvo te". Войната днес в Европа и бъдещето на света"
Автор на статията
Йордан Иванов
Последвайте автора

Денят е 18 юни, 18,30 ч, а мястото - BeeBop Cafe

МАТЕРИАЛ ЗА:
Йордан Иванов
СПОДЕЛЕТЕ

Скъпи приятели,

Обръщам се към вас като читател към читатели. Искам да ви поканя на едно специално за мен събитие: Среща-разговор с Георги Бърдаров: "Absolvo te". Войната днес в Европа и бъдещето на света". Запазете си съботния следобед на 18 юни и елате в 18,30 в BeeBop Cafe за незабравим разговор с един от най-вълнуващите съвременни български писатели и умове.

Георги Бърдаров ще представи втория си роман "Absolvo te", който излезе през 2021 г., получи Европейската награда за литература, а съвсем наскоро бе и премиерата му в превод на немски в Берлин. Но този път идеята е сюжетът да излезе и извън рамките на кориците и да прелее в настоящето, в което всички ние живеем. Идеята е да поговорим за това, което всеки от нас преживява - с очите, душата и ума си, докато на територията на Европа отново се води война. Настояще, което ще бележи света ни и бъдещето ни неизбежно. Нека заедно потърсим отговорите как.

Благодаря на Георги Бърдаров, че откликна на поканата, на домакините от BeeBop Cafe и на медийния партньор на срещата-разговор "Под тепето".

Вярвам, че се видим на 18 юни.