Нашият Пловдив е на пловдивчани

Йордан Иванов
6.3.2024
27.10.2023
Нашият Пловдив е на пловдивчани
Автор на статията
Йордан Иванов
Последвайте автора

Ние, децата и родителите ни можем да живеем в град, с който да се гордеем

МАТЕРИАЛ ЗА:
Йордан Иванов
СПОДЕЛЕТЕ

Нашият Пловдив не е на Иван Тотев, не е на Здравко Димитров, не е на ГЕРБ. Не е на определен човек или партия.

Нашият Пловдив е на младите и културата.

Нашият Пловдив е на традициите и бъдещето.

Нашият Пловдив е на бизнеса и туризма.

Нашият Пловдив е на учителите и лекарите.

Нашият Пловдив е най-вече на пловдивчани.

Затова предстоящите избори в неделя не са обикновени избори - те са нашата първа крачка към това да си върнем Пловдив. От тях зависи каква ще е посоката, която градът ни ще поеме. А аз знам, че Пловдив повече не може да си позволи да изгуби 4 години в застой.

Вие поискахте от нас следващият кандидат за кмет на Пловдив да бъде честен човек, който да чува и разбира това, което казвате и искате. Ние от Коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" издигнахме Ивайло Старибратов, защото той олицетворява вашите молби - той може да бъде кметът на пловдивчани, защото е граждански кандидат, страхотен професионалист и има визия за развитието на Пловдив.

Вие поискахте от нас общински съвет и районни кметове, които също да чуват вашия глас, да се грижат и да правят всичко в полза на града ни и хората, които живеем в него. Ние от Коалиция “Продължаваме промяната-Демократична България” ви предлагаме листа, пълна с хора, на които можете да се доверите - всеки един от кандидатите ни има безспорни качества и ще допринесе за развитието на Пловдив.

Призовавам ви в неделя да подкрепите Ивайло Старибратов и отборът на Пловдив, за да бъде развит пълният потенциал на града ни. За да може ние, децата и родителите ни, да живеем в град, с който се гордеем. За да бъде Пловдив равен на другите големи европейски градове.

Доверете гласа си на нас с номер 66!