Отново оставам в Пловдив, защото е честно. Вашият глас има власт!

Йордан Иванов
2.12.2021
9.6.2021
Отново оставам в Пловдив, защото е честно. Вашият глас има власт!
Автор на статията
Йордан Иванов
Последвайте автора

Бойко Борисов пак е кандидат за депутат тук, за да излъже хората и да не спази поредния си ангажимент като не стане народен представител. Лидерите на "Демократична България" са отговорни хора и не подвеждат избирателите си.

МАТЕРИАЛ ЗА:
Йордан Иванов
СПОДЕЛЕТЕ

Преди 3 месеца, днес или след 3 месеца все още е и винаги ще бъде валиден един аргумент: Честността към Вас, честността към родния ми град и честността към всеки един пловдивчанин.

На местните избори през 2019 г. ми бе гласувано доверие срещу конкретни ангажименти и аз ОСТАВАМ В ПЛОВДИВ, за да ги изпълня. Затова аз НЯМА ДА БЪДА КАНДИДАТ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ на тези избори.

Това не отменя факта, че съм човек с политически амбиции. И именно заради това вярвам, че честността и отговорността към Вас е пътят за реализацията им, а оправданото доверие и последователността са най-важният капитал за всеки политик.

Едновременно с това, аз съм част от една силна реформаторска общност, която може да върне законността в държавата, чрез реализация на кардиналните реформи в страната, които всички ние очакваме.

Не по-назад стои и децентрализацията/реформа на публичните финанси/, която ще даде възможност за развитие на българските региони по европейски модел, а не по партиен признак.

И понеже Бойко Борисов пак е тук, за да излъже хората и да не спази поредния си ангажимент като не стане народен представител, трябва да сме наясно, че в Пловдив БСП не е алтернатива на ГЕРБ. Алтернативата на Борисов в Пловдив е Демократична България и Христо Иванов, който за разлика от Борисов потърси доверие от Вас, стана народен представител и заедно с колегите от Демократична България внесоха два вагона законопроекти за няколко седмици - законопроекти за промяна на изборния кодекс, съдебна реформа, промяна в Конституцията, повишаване прага за регистрация по ДДС и други облекчаващи бизнеса и правещи живота ни по-добър.  

Лидерите на Демократична България са отговорни хора и не подвеждат избирателите си.

Вашият глас има власт!