Пътят към нормалността започва с това всички ние да излезем и да гласуваме

Йордан Иванов
2.12.2021
31.3.2023
Пътят към нормалността започва с това всички ние да излезем и да гласуваме
Автор на статията
Йордан Иванов
Последвайте автора

Ние имаме дълг към тази държава и той започва с това да участваме в избора за собственото си бъдеще и това на децата ни.

МАТЕРИАЛ ЗА:
Йордан Иванов
СПОДЕЛЕТЕ

Не е лесно да се говори на финала на пета поред предизборна кампания. Но ми се иска преди петия ден за размисъл да си припомним:

Политическите ни противници вярват в победата си, защото виждат умората и отегчението от поредните избори. Вярват в победата си, защото са много богати и много търпеливи. Практически те още са на власт и могат да си позволят да почакат, за да ни върнат в застоя, който наричат стабилност, а всъщност беше беззаконие и бедност. Знаят, че умората работи за тях.

„Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ се обединихме, защото вярваме, че примирението и апатията не са блага, заради които си струва да търгуваме свободата, съдбата и бъдещето си. Ако примирението и апатията са толкова ценни, защо през цялата си история сме се борили за свобода? Защо при кризите на прехода площадите се тресяха от недоволство? Историята ни е доказала, че няма по-голям риск от това да се примирим и да чакаме някой друг да решава вместо нас.

Пътят към нормалността започва с това всички ние да излезем и да гласуваме - да защитим принципите на демокрацията и ясно да покажем посоката, в която искаме да се развиваме. Ние имаме дълг към тази държава и той започва с това да участваме в избора за собственото си бъдеще и това на децата ни. Това е единственият начин да се противопоставим на всеки, който иска посоката ни да е към миналото, а не към бъдещето, а пътят да е различен от европейския, който България отдавна пое. Да гласуваме и да покажем, че Има Как сами да бъдем господари на съдбата си.

Призовавам Ви и да гласуваме машинно, за да не може тези, които се опитаха да отвратят свободните хора от политиката, да манипулират вота ни с хартиените бюлетини, които възкресиха от миналото.