Савина Петкова За прозрачен Общински съвет

Йордан Иванов
6.11.2020
17.5.2016
Савина Петкова За прозрачен Общински съвет
Автор на статията
Йордан Иванов
Последвайте автора

На 17.05.2016 г. посетих сградата на ОбС Пловдив, където се проведе редовно заседание на Общинския съвет. Имах за цел да сондирам подкрепата на общинските съветници и представители на изпълнителната власт за петицията, която инициирах преди седмица.

МАТЕРИАЛ ЗА:
Йордан Иванов
СПОДЕЛЕТЕ

Георги Титюков, зам.-кмет на голяма община пръв подкрепи с подписа си инициативата за прозрачност. Георги Стаменов и Веселин Козарев, в качеството си на кмет и зам.-кмет на р-н Централен също положиха подписи в Петицията за прозрачен общински съвет. Председателя на ОбС Пловдив Савина Петкова и футболната легенда Христо Бонев се подписаха в подписката, като се обявиха за прозрачен ОбС!Някои общински съветници определено реагираха положително на предложението и казаха, че ще гласуват ЗА, ако то влезе в зала. Други, въобще не обърнаха внимание, защото вероятно не бяха получили санкцията на групата си. По-долу изброявам поименно общинските съветници, които подкрепиха петицията с подписа си:

ВЕСЕЛИН МАНЕВСКИ

СТЕФАН ПОСЛИЙСКИ

АНГЕЛ АНГЕЛОВ

БОЖИДАР ЗДРАВКОВ

КОСТА ХАДЖИЕВ

ПЕНКА ДЕВЕДЖИЕВА

САВИНА ПЕТКОВА

АЙРИ МУРАД

ВЛАДИМИР КИСЬОВ

ГЕРГАНА СТОЯНОВА

ДАНИ КАНАЗИРЕВА

ДИМИТЪР ЧОЛАКОВ

ЕВЕЛИН ПАРАСКОВ

АНГЕЛ ИВАНОВ

ПЕТЯ МАНЕВА

ТЕОДОРА ХАЛАЧЕВА

КОНСТАНТИН ГЕОРГИЕВ

ИВАН ДИМОВ

ИЛКО ИЛИЕВ

КАМЕН ШИШМАНОВ

КОСТАДИН ГАРОВ

НИНА ГЬОШЕВА

СЛАВИ ГЕОРГИЕВ

Ето и снимков материал на част от хората, които подкрепиха каузата:
Надяваме се, че обявилите се днес за прозрачен ОбС ще подкрепят и с гласа си в зала излъчването онлайн на заседанията на сайта на ОбС Пловдив! Не може и не трябва в 21-ви век ОбС Пловдив да функционира апокрифно без публичност!

Молим Ви за подкрепа на петицията с Вашия глас на следният линк: http://yordanivanov.com/bg/petitions/3