Славчо Атанасов и Здравко Димитров не отговориха на призива за прозрачност

Йордан Иванов
6.11.2020
21.10.2019
Славчо Атанасов и Здравко Димитров не отговориха на призива за прозрачност
Автор на статията
Йордан Иванов
Последвайте автора

Приятели,Здравко Димитров и Славчо Атанасов не подкрепиха исканията ни за прозраност.Преди повече от седмица отправих призив за прозрачност към Здравко Димитров и Славчо Атанасов с искане за подкрепа на прости и конкетни мерки за осветляване на работатата на община Пловдив и общински съвет:

МАТЕРИАЛ ЗА:
Йордан Иванов
СПОДЕЛЕТЕ


- пълно разкриване на общински съвет чрез поименни решения на всяко гласуване - сега пловдивчани не знаят как са гласували техните съветници;
- осветляване на работата на комисиите в общински съвет, където се кове местното законодателство. В момента те работят а тъмно;
- разкриване на документите от над 40 регистъра, които община Пловдив държи на скрито в разрез с изисквванията на закона.

Те замълчаха. Не отговориха на нас. Не отговориха на пловдивчани дали ще подкрепят предложенията на Демократична България.

Истината е една.
Алтернативата не са нито ГЕРБ, нито БСП.
Алтернативата не са нито Славчо Атанасов, нито Здравко Димитров.
✅ АЛТЕРНАТИВАТА сте единствено ВИЕ, с ВАШИЯ ГЛАС.
Това сте Вие, свободните хора, които разчитат на себе си.С Вашия глас спирате нередностите на властта в общински съвет, прокарвате мерки за прозразност и осветлявате работата на институциите.

Всичко, което съм свършил от години;Всичко, което защитаваме в кампанията;Всичко, което ще правим незабавно след изборния ден е тук, в този сайт. Няма да изневеря на позициите си, и именно заради това са публични.