УСПЯХМЕ! Временна комисия ще разследва всички обстоятелства около превземането на Пловдивския панаир от Георги Гергов.

Йордан Иванов
6.11.2020
19.1.2023
УСПЯХМЕ! Временна комисия ще разследва всички обстоятелства около превземането на Пловдивския панаир от Георги Гергов.
Автор на статията
Йордан Иванов
Последвайте автора

Бойко Борисов и Георги Гергов ще отговарят пред Българския парламент за Пловдивския панаир

МАТЕРИАЛ ЗА:
Йордан Иванов
СПОДЕЛЕТЕ

Успяхме! По предложение на “Демократична България” създадохме временна комисия, която ще разследва и установи всички обстоятелства около превземането на Пловдивския панаир от Георги Гергов. Гражданският натиск, политическата работа на Общинския съвет на Пловдив и на Народното събрание са единствените начини да опазим Панаира.

След създаването на комисията ГЕРБ и ДПС не се поколебаха с апаратна хватка да ме елиминират като председател на анкетната комисия и да изберат Румен Йончев от Български възход.  В рамките на тричасовия дебат ГЕРБ мълчаха, а “Възраждане” говореха вместо тях. Довършаваха им изреченията и размиваха дебата. Съботирането на комисията от Румен Йончев  като неин  председател и  тупането на топката до края на 48 - ото Народно събрание няма да се получи! Ще съберем подписи за свикване на заседание и ще продължим да се борим за Панаира.

От трибуната на Народното събрание ЧЕТИРИ пъти призовах ГЕРБ да кажат дали са решили да подарят Пловдивския панаир на почетния консул на Руската федерация в Пловдив. Те не отговориха. Но ние ще продължим да питаме, защото планът за завладяване на Панаира продължава да е в ход.