Влизаме в тази кампания с ясната амбиция да победим ГЕРБ в града на тепетата

Йордан Иванов
2.12.2021
7.5.2024
Влизаме в тази кампания с ясната амбиция да победим ГЕРБ в града на тепетата
Автор на статията
Йордан Иванов
Последвайте автора

Листата на Коалиция “Продължаваме промяната-Демократична България” за Пловдив-град обединява лидери, професионалисти и хора, на които можете да се доверите, че ще работят за благото на Пловдив и пловдивчани.

МАТЕРИАЛ ЗА:
Йордан Иванов
СПОДЕЛЕТЕ

Регистрирахме листата на Коалиция “Продължаваме промяната-Демократична България” за Пловдив-град днес. Тя обединява лидери, професионалисти и хора, на които можете да се доверите, че ще работят за благото на Пловдив и пловдивчани.

Влизаме в тази кампания с ясната амбиция да победим ГЕРБ и да станем отново първа политическа сила в града под тепетата. Основните ни приоритети са пълноправно членство в Шенген и еврозоната, както и приемането на исканото от нас антикорупционно законодателство. В Пловдив ще настояваме да бъде продължена регионалната програма за общините, която се прие по времето на кабинета Денков - тя ще овласти кметовете като им осигури достатъчен ресурс за по-развити общини.

Аз съм втори в листата на коалицията и ще продължа да се срещам с вас и да изслушвам приоритетите ви, за да ги отстоявам в следващия парламент, както и досега.