Време е тогите да изметат анцузите

Йордан Иванов
6.3.2024
25.10.2016
Време е тогите да изметат анцузите
Автор на статията
Йордан Иванов
Последвайте автора

Ние неистово се нуждаем някой да разкрие калните схеми на корумпирания ни елит. Необходимостта някой да изрине анцузите по високите етажи на властта е по-голяма от всякога. В момента корумпираният политически елит упражнява властта не в обществен интерес, а само и единствено в личен.

МАТЕРИАЛ ЗА:
Йордан Иванов
СПОДЕЛЕТЕ


Достатъчен е само Tрайчо!
Защо е достатъчен само Трайчо ли? Защото от трибуната на президентската институция не можеш да се оправдаваш с твои партньори, не можеш да се оправдаваш с парламентарни мнозинства и всякакви други изтъркани обяснения за кворуми, скрити коалиции и т.н. Там се носи лична отговорност, защото това е най-мажоритарния избор в страната. По-мажоритарен и от кметският, защото законът те задължава ако бъдеш избран, да се еманципираш от партията си. На Трайчо няма да му се наложи да го прави, защото той е граждански, надпартиен кандидат.  

Трайчо e свободен
Няма партиен лидер от Блока, а и извън него, който въобще да има смелостта да се обади на Трайчо и да му разпореди на кой закон да сложи вето, каква лична номинация да направи за важен орган в държавата или каква публична позиция да защити от трибуната на Президентската институция. Трайчо е воден само и единствено от своята съвест и обещанията, които е давал пред хората.

Трайчо знае как
До началото на изборната кампания Трайчо даваше вид на особено подготвен човек в сферата на енергетиката. Но в продължение на няколко седмици успя да разгърне образа си на човек, който е готов да заема твърди, ясни и в интерес на България позиции както по международни теми, така и по чисто български проблеми. Евроатлантическата ориентация на двойката от Реформаторски Блок и позициите ѝ по отношение на Русия и Турция са повече от категорични. Дефиницията на Трайчо за българския патриотизъм стои далеч от тази на махленските патриоти. Трайчо знае какво значи правов ред, борба с картели и национален интерес.

Нека да дадем на Трайчо свободата да направи България справедлива страна!