Йордан Иванов е новият лидер на ДСБ в Пловдив

Йордан Иванов
6.3.2024
16.6.2016
Йордан Иванов е новият лидер на ДСБ в Пловдив
Автор на статията
Йордан Иванов
Последвайте автора

Приятели, За мен вчера беше един от онези важни дни, които променят нас и живота ни. Бях избран от членовете на ДСБ Пловдив за лидер на партията в града и член на Националното Ръководство на ДСБ. Приемам тази позиция преди всичко като отговорност. Отговорност към Пловдив и пловдивчани.

МАТЕРИАЛ ЗА:
Йордан Иванов
СПОДЕЛЕТЕ

Отговорност към организацията на Демократи за силна България, отговорност към ръководството на партията, отговорност към мен самия и моите близки.Позицията ми на лидер на ДСБ Пловдив е до голяма степен продължение на битката, която водим през НК България на Регионите.Чака ни къртовски труд. Повече ще работя, по-малко ще говоря. ДСБ Пловдив преживя много в миналото, но това е разговор, който ще водим между нас си, ако хората го искат. Аз гледам напред, нямам никакви намерения да се връщам назад и ще водя партията само и единствено в тази посока.От мен очаквайте да градя мостове и разширявам позициите на партията, но не и на цената на обезличаването.
Чувството ми за справедливост, с което съм възпитан и отраснал, е най-големият гарант, че няма да прекрача червените линии в политиката. Онези линии, които като ги прекрачиш, нарушаваш обществения интерес. Този, от който трябва да се водим всички. Не партийния, не личния, а обществения.
Благодаря за всичките поздравления, благодаря на всички, които ме подкрепиха, благодаря за доверието. Благодаря и на Кирил Янкулов, че се съгласи да поеме поста на заместник-председател. Знам, че малко хора биха се справили като него. Кире, високо ценя канските усилия, които винаги си полагал за да променяш към по-добро всичко около теб.
И....казвайте ми, когато бъркам, защото и това ще ми се случва. Всички сме грешни и аз в никакъв случай не правя изключение от този факт.