Здравко Димитров и ГЕРБ окончателно подариха Пловдивския панаир на Георги Гергов.

Йордан Иванов
6.11.2020
28.4.2023
Здравко Димитров и ГЕРБ окончателно подариха Пловдивския панаир на Георги Гергов.
Автор на статията
Йордан Иванов
Последвайте автора

Защо беше нужен театърът на Бойко Борисов със свалянето на политическо доверие от Здравко Димитров? Отговорът е – за да не е нужно Иван Тотев и Бойко Борисов да поемат отговорност за най-скандалния акт на последното десетилетие на територията на Пловдив.

МАТЕРИАЛ ЗА:
Йордан Иванов
СПОДЕЛЕТЕ

Здравко Димитров и ГЕРБ окончателно подариха Пловдивския панаир на почетния консул на Руската федерация в Пловдив Георги Гергов. В понеделник беше крайният срок да предприемат  действията, за които законът им е вменил пълни права и категорични задължения,  и те проспаха този срок за внасяне на жалба в Апелативния съд на Пловдив. В понеделник кметът бе в отпуска.  Изпълняващият длъжността заместник в командировка в София. А директорът на Правната дирекция  в болничен.  Тази жалба можеше и да предотврати завземането на мажоритарен дял от Гергов.

Сега разбирате ли защо беше нужен театърът на Бойко Борисов със свалянето на политическо доверие от ? Отговорът е – за да не е нужно Иван Тотев и Бойко Борисов да поемат отговорност за най-скандалния акт на последното десетилетие на територията на Пловдив. За скандал от такъв мащаб оставката на Здравко Димитров е крайно недостатъчна. Нека Бойко Борисов, Иван Тотев и общинските съветници на ГЕРБ от Пловдив да дадат отговор на пловдивчани докога ще ги правят на луди и ще продължават да вредят на града и развитието му? Да отговорят защо подариха Пловдивския панаир на Георги Гергов? Защо собственият им кмет отново се скри вчера и кой му разпореди на действа така?

Това е емблематичен пример за това как не трябва да бъде упражнявана властта. Емблематичен пример за това, че сенчестите договорки в крайна сметка са в ущърб на българските граждани. И емблематичен пример за това как може да бъде удовлетворен частен интерес с обществено благо.