Зикометър отчита изпълнените обещания на кмета

Podtepeto.com
6.3.2024
1.7.2020
публикация в
Зикометър отчита изпълнените обещания на кмета
Източник
Зикометър отчита изпълнените обещания на кмета

Онлайн инструментът, публикуван в блога на Йордан Иванов, отчита само една изпълнена предизборна заявка от началото на мандата

СПОДЕЛЕТЕ

Зикометър проследява и отчита в реално време изпълнението на обещанията на кмета Здравко Димитров, заявени пред гласоподавателите по време на предизборната кампания. Онлайн инструментът е активен в мрежата от днес, в личния блог на общинския съветник от Демократична България Йордан Иванов. Според него, до този момент от мандата, градоначалникът е изпълнил едно единствено от общо 43-те маркирани в блога обещания. А именно „Работеща приемна на кмета”. Това прави точно 2,38 процента свършено от заявеното в предизборната програма на Димитров.

Гражданският контрол е най-бързият път към по-добрите резултати с общите ни пари!

Обещанията се дават, за да се спазват. Обещахме да спираме решенията на местната власт, когато се творят глупости, и го правим постоянно. ЗИКОМЕТЪР е инструмент, който черно на бяло показва на пловдивчани какво е свършил кметът от всичко обещано по време на местните избори. Нека не забравяме какво ни обещаха и да видим какво ще сторят.

Дадохме възможност на администрацията на кмета да даде становище по всяко едно обещание, но вече повече от седмица оттам мълчат. Сигурно има защо.

Кметът на града трябва да отговаря пред всеки пловдивчанин, а не само на нашите питания в Общинския съвет”, пише Йордан Иванов в личния си фейсбук профил и призовава гражданите, да следят Зикометъра, за да знаят какво прави администрацията.