ДСБ единни и с ново лице за парламента - Владимир Славенски

ДСБ
6.15.2020
25.3.2021
ДСБ единни и с ново лице за парламента - Владимир Славенски
Автор на статията
ДСБ
Последвайте автора

Десните и свободни хора, а какво да кажем за тези в десни партии, при това по избори, често спорят. Меко казано. На този фон Владимир Славенски - кандидатът на ДСБ за народен представител от листата на "Демократична България" в Пловдив - оказа се, не е тема за разнобой. А събира единодушно и местна, и национална подкрепа за парламентарния вот на 4 април.

МАТЕРИАЛ ЗА:
ДСБ
СПОДЕЛЕТЕ

За да покажат доверието си в младия политолог по пътя му към парламента, в Пловдив дойдоха и лидерът на ДСБ Атанас Атанасов, макар кампанията му да е в София, и евродепутатът Радан Кънев, докато е на родна земя.  

"Днес сме в Пловдив и искам да ви представя един млад, перспективен и високо образован човек, за когото ще ви помоля да гласувате с №11 в бюлетината и преференция 104 - Владимир Славенски", заяви партийният председател и съпредседател на "Демократична България" Атанасов във видео с кандидата от сърцето на града.
"Владимир Славенски от ДСБ е почтен и последователен в това, което прави. Образованието и професионалните му познания със сигурност ще го направят добър народен представител", каза ден по-рано и Радан Кънев, който се включи в кампанията на терен и пожела "с Влади следващата ни среща да е като на евродепутат с депутат в българския парламент".

Двамата дадоха и интервю за актуалната рубрика на "Под тепето".

Цялото ръководство на ДСБ в Пловдив подкрепи като един новото си политическо лице за националната политика - "в името на инвестицията в политическото бъдеще на ДСБ, "Демократична България" и страната".

Местният лидер на дясната партия и зам.-председател на Общинския съвет Йордан Иванов - който остава в Пловдив, където е избран, излезе и извън партийното, институционално и експертно говорене.

Той призова приятели и съмишленици да подкрепят Славенски - с емоционална лична молба, в която човешките качества на Влади - както го наричат приятелите, са редом с образованието и подготовката му за парламента.