Лична молба, приятели. За бъдещето и общия политически път, по който вървим заедно

Йордан Иванов
6.3.2024
20.3.2021
Лична молба, приятели. За бъдещето и общия политически път, по който вървим заедно
Автор на статията
Йордан Иванов
Последвайте автора

Давам доверието си на Владимир Славенски - с 11/104 в бюлетината! Защото Влади е отговорен, почтен и добър човек. И заради биографията му

МАТЕРИАЛ ЗА:
Йордан Иванов
СПОДЕЛЕТЕ

Здравейте, приятели,

Имам лична молба към Вас. Аз реших да остана в Пловдив, но това не отменя факта, че продължавам да работя и за по-добро държавно управление. В тази кампанията го правя, заставайки убедено зад листата, политиките и личностите на Демократична България.

Давам своето доверие на кандидата на Демократи за силна България в листата - Владимир Славенски - с 11/104 в бюлетината!

Обръщам се към Вас с молба да сторите същото. На първо място, защото Влади е отговорен, почтен и добър човек. А после и заради биографията му:

Влади е млад, бакалавър по политология, магистър по бизнес администрация и докторант в катедрата по Политически науки. Той е неизменна част и от бъдещето на Демократи за силна България и Демократична България, и от общия политически път, по който вървим заедно.

Може да бъде изображение с Владимир Славенски и текстово съобщение

Градското ръководство на ДСБ Пловдив дава подкрепата си за Влади и призовава членовете и симпатизантите да последват призива да изберат 11/104 в бюлетината. Ние заставаме зад него с ясната убеденост за инвестицията в политическото бъдеще на ДСБ, Демократична България и страната ни.