Ставам водач на листата на Демократична България за гр. Пловдив

Йордан Иванов
6.15.2020
21.9.2019
Ставам водач на листата на Демократична България за гр. Пловдив
Автор на статията
Йордан Иванов
Последвайте автора

Ставам водач на листа за общински съвет на Демократична България, защото имам мечта за Пловдив - град на свободни хора, които разчитат на себе си.

МАТЕРИАЛ ЗА:
Йордан Иванов
СПОДЕЛЕТЕ

Имам мечта за град, където се забогатява просперира и израства с оглед на уменията, труда и образованието, а не на това кой партиен шеф познаваш.
Имам мечта за град, където политическият ни елит знае кои са Златю Бояджиев, Йоан Левиев и Атанас Кръстев, а не просто са чували за тях.
Имаме мечта за град, където властва закона, а не купчина партийни интереси.

Благодаря за доверието и единството на всички приятели и колеги от Демократична България. Ще го оправдая.
Благодаря на адв. Атанас Костов за смелостта да влезе в тази решителна битка, като надпартиен кандидат, гарантиращ че обществените интереси ще стоят над партийните в управлението на Пловдив.

Вярвам, че заедно сме силен отбор. В този екип аз съм гаранцията за това, че ще осветлим работата на институциите и ще нарушим омертата в общински съвет.

В ПЪРВАТА СЕДМИЦА, в която нашият надпартиен кандидат седне на стола на кмета или на първото редовно заседание на общински съвет, ние:
1. Разкриваме всички документи за транспортния проект, колодрума и зоопарка;
2. Даваме публичност на всички обществени поръчки в общината, без изключение.
3. Осветлим документите от над 40 регистъра в общината, които днес стоят скрити - общинска собственост, търговски дуржество с общинско участие, заповеди за ПУП, карти за паркиране, разпоредителни сделки и др.

В ПЪРВАТА ГОДИНА на нашето участие в органите на местна власт ние:
1. Електронизираме всички услуги на общината, така че да стигнат до мобилния телефон и комопютъра на всеки един пловдивчанин;
2. Изграждаме малка и компактна професионална администрация, изградена на принципа на знаещия и можещия, а не на послушния и верния;
3. Спестяваме от разходи за партийни назначения десетки милиони, които инвестираме във важните проекти за Пловдив, междублокови пространства и крайните квартали.

В РАМКТИЕ НА МАНДАТА ние:
1. Увеличаваме зелените площи с поне 30%;
2. Премахваме ръчното метене на улици и преминаваме към машинно;
3. Започваме ежедневно миене на улиците;